Tranen met tuiten

Utopiaanse tortelduifjes uit elkaar gerukt door dramatische exit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© UtopiaUtopiaanse tortelduifjes uit elkaar gerukt door dramatische exit
RTL

De spanning is al de hele dag voelbaar in de loods: wie zal Utopia moeten verlaten, Chipp of Baldr?

"Het wordt voor jullie alleen maar erger!"

Zojuist hebben de wekelijkse nominaties weer plaatsgevonden in Utopia. Dit moment heeft uiteraard weer voor de nodige tranen gezorgd in het beloofde land.

Zoals verwacht heeft Fay haar positieve stem gegeven aan haar liefje Chipp. "Ik wil heel graag dat mijn vriendje blijft", zegt ze snikkend. "Allebei toppers, maar Chipp krijgt mijn stem", vertelt ze waarna ze de amulet bij haar lover ophangt.

Chipp kan ook rekenen op de positieve stem van zijn maatjes Demi, Bas, Beau en Romy. 

Worden slinkse spelletjes Utopiaan Chipp fataal?
Lees ook

Worden slinkse spelletjes Utopiaan Chipp fataal?

Chipp© Utopia
Chipp

De rest van de groep stemt echter voor Baldr, zo ook Cemal. De Utopiaanse knapperd vertelt dat hij beide mannen erg waardeert, maar hij vindt dat Baldr zijn doel nog niet heeft weten te behalen. "En mijn Utopia is pas geslaagd als iedereen zijn doel heeft behaald", legt hij uit als motivatie van zijn stem. 

Cemal krijgt bijval van Linda, Madilia, Mehmet, Billy en Ivan. Ook zij geven hun positieve stem aan Baldr.

Fay en Demi in tranen© Utopia
Fay en Demi in tranen

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Uiteindelijk krijgt Baldr één stem meer dan Chipp waardoor de krullenbol genoodzaakt is om Utopia per direct te verlaten. "Het zit erop", zegt hij kalm. De Utopiaan vertelt dat het niet anders is en dat hij er vrede mee heeft. "Het wordt voor jullie alleen maar erger. Let op jezelf en op elkaar", adviseert hij de groep.

Tweelingzusjes Fay en Demi huilen tranen met tuiten en luisteren verdrietig naar wat Chipp te zeggen heeft. "Houd het spel en het stemmen gescheiden van de persoon", zegt hij rustig tegen de Utopianen. Na Chipps woorden snelt Fay op haar vriendje af en valt ze hem huilend in zijn armen. 

Benieuwd naar het afscheid tussen lovebirds Fay en Chipp? Kijk dan deze week naar Utopia, iedere werkdag om 19.30 bij SBS 6.

Lees meer over
Tv-programma