The battle is on!

Utopiaan Ivan reageert op heftige vechtpartij met Ruud

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© UtopiaUtopiaan Ivan reageert op heftige vechtpartij met Ruud
RTL

Afgelopen weekend staan Utopianen Ruud en Ivan lijnrecht tegenover elkaar tijdens een bloedstollend gevecht. Er worden rake klappen uitgedeeld, maar uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn: Ivan!

"Verliezen was voor mij geen optie, er zat dus maar één ding op... winnen!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vorig jaar daagt Ruud zijn maatje Ivan uit voor een potje matten tijdens het Utopia boksgala. Ivan besluit de strijd aan te gaan en de heren beginnen zich langzaamaan voor te bereiden op het gevecht. Ruud heeft echter plotseling genoeg van zijn Utopia-avontuur en besluit om vrijwillig het programma te verlaten. Door het vertrek van Ruud lijkt het erop alsof het boks-evenement niet meer zal gaan plaatsvinden...

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Utopiaan Linda mist Stelletje Pottenbakkers
Lees ook

Utopiaan Linda mist Stelletje Pottenbakkers

Totdat Ruud afgelopen januari plotseling op de stoep staat: hij is teruggekeerd naar Utopia om Ivan opnieuw uit te dagen voor een matpartij.

Ivan besluit de challenge te accepteren en werkt zich wekenlang in het zweet om zichzelf voor te bereiden op de wedstrijd. "Verliezen was voor mij geen optie, er zat dus maar één ding op... winnen! Ik heb echt alles op alles gezet. Mentaal, fysiek, voeding... en heel hard trainen", zo vertelt de Utopiaan aan RTL Boulevard.

Afgelopen zaterdag is het dan zo ver: Ruud en Ivan gaan met elkaar op de vuist tijdens het Utopiaanse boksgala. Ivan weet met groot gemak zijn boezemvriend tegen de grond te werken. Onder luid applaus van de fans wordt Ivan na drie rondes dan ook verkozen tot de grote winnaar van het evenement.

Utopia gevecht© SBS
Utopia gevecht

Ivan is maar wat blij dat de strijd met Ruud tot een einde is gekomen, zo legt hij aan RTL Boulevard uit. "Ik hou zoveel van Ruud, hij is mijn broeder. In de ring zijn we concurrenten, maar daar buiten niet... Ik ben opgelucht dat het klaar is en dat ik hem gewoon weer kan knuffelen. Er is echt een last van mijn schouders gevallen."

Ivan wint© ANP
Ivan wint

Nu het boksgala erop zit gaat Ivan weer vol voor zijn grote droom: het winnen van het SBS 6-programma! Ivan laat aan RTL Boulevard weten vol voor de winst te gaan en uiteindelijk verkozen te willen worden tot Utopiaan van de eeuw. 

Op 1 juni 2018 zal de grote finale van Utopia plaatsvinden. Tot die tijd zal er iedere dinsdag een kandidaat noodgedwongen het programma moeten verlaten.

Lees meer over
Tv-programma