paleisje

Barbie heeft haar nieuwe huis gevonden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBarbie heeft haar nieuwe huis gevonden
RTL

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, laat op Instagram weten dat ze een nieuwe woning voor haar en haar kinderen heeft gevonden.

"Op naar een mooie toekomst!"

Barbie liet eerder vandaag weten dat ze op pad ging voor een nieuwe woning. Nu deelt de reality-ster mee dat ze een nieuw huisje heeft gekregen: "Ik ben zo blij voor mezelf en me kindjes. Ik had de keuze uit twee huisjes, maar ik heb een keus gemaakt!"

Barbie op huizenjacht
Lees ook

Barbie op huizenjacht

De afgelopen periode was een moeilijke periode voor Barbie: "Ik was zwak, maar ben hier harder en sterker van geworden." Nu gaat ze haar toekomst positief tegemoet: "Het kan nu alleen nog maar beter worden. Het begin is er al."

De komende tijd steekt de blondine haar handen uit de mouwen om haar nieuwe huisje om te toveren tot een waar paleisje: "Nieuw begin. Nieuw huisje dat word klussen en dit keer wordt het geen roze. Op naar een mooie toekomst!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Barbie laat ook weten dat ze haar Facebookaccount gaat verwijderen: "Ik heb geen vrienden nodig maak een nieuwe start met mijn vriendinnetje Kimberley en mijn familie die er dag en nacht voor me zijn en waar ik zielsveel van hou.."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Samantha de Jong [Barbie]