Tranendal

Deze Utopiaan is volledig gebroken door exit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram UtopiaDeze Utopiaan is volledig gebroken door exit
RTL

De hele dag zitten de Utopianen al in spanning: zal Baldr of Billy het beloofde land moeten verlaten?

"Ik vind dat je hier hoort"

Fay en Demi blijven doorgaan met hun plan om Billy het SBS 6-programma uit te werken. De zusjes geven hun stem dan ook aan Baldr om in Utopia te mogen blijven.

Billy wéér in gevarenzone: moet ze alsnog Utopia verlaten?
Lees ook

Billy wéér in gevarenzone: moet ze alsnog Utopia verlaten?

Billy en Baldr© SBS
Billy en Baldr

Maar de rest van de Utopianen kunnen het niet over hun hart verdragen om Billy naar huis te sturen. Zo geeft boezemvriendin Linda haar stem aan Bil. "Ik vind dat je hier hoort", legt ze uit, waarna ze haar amulet ophangt bij de kunstenares. Romy is daarna aan de beurt. "Mijn amulet gaat zonder twijfel naar Bil. Je hoort hier gewoon", zegt ze lief tegen haar vriendin. 

De dames worden gesteund door Ivan, Bas, Mehmet en Cemal. Ook zij verkiezen Billy boven Baldr.

Utopia© Baldr
Utopia

Met zes stemmen voor Billy en twee stemmen voor Baldr is het de vrolijke EHBO'er die zijn kist moet gaan pakken. De Utopiaan is duidelijk van streek door zijn vertrek. De tranen stromen over zijn wangen wanneer Baldr afscheid neemt van de andere kandidaten.

Met het vertrek van Baldr zijn er nog maar negen bewoners in de race die kansmaken op de titel Utopiaan Van De Eeuw. De grande finale zal te zien zijn op 1 juni 2018. 

Baldr neemt afscheid© SBS
Baldr neemt afscheid

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Tv-programma