nee?!

Einde Grey's Anatomy in zicht

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Einde Grey's Anatomy in zicht
RTL

Het einde van de succesvolle ziekenhuisserie Grey's Anatomy is in zicht. Dat laat hoofdrolspeelster Ellen Pompeo in een interview met Us Weekly weten.

"We werken ernaartoe"

Volgens Pompeo, die sinds 2005 op de buis is als arts Meredith Grey, hakken zij en bedenkster Shonda Rhimes samen de knoop door. Rhimes zei eerder door te gaan met Grey's Anatomy tot Pompeo er genoeg van heeft. Dat lijkt nu het geval, de 48-jarige actrice wil meer tijd hebben voor haar drie kinderen. "Ik wil meer betrokken zijn bij hun levens nu ze ouder worden. Ze hebben me meer nodig, deze wereld is zo'n gekke plek."

Deze Grey's Anatomy spin-off moet je zien
Lees ook

Deze Grey's Anatomy spin-off moet je zien

Pompeo wil na het einde van Grey's Anatomy, dat dit jaar aan het vijftiende seizoen begint, achter de schermen gaan werken. "Ik vind produceren heel interessant, ik ben er dol op. Het is het ene na het andere probleem oplossen." Acteren is volgens Pompeo, die sinds haar 25e voor de camera staat, meer iets voor "jonge meiden". "Je moet reizen, bent vaak weg. Maar ik zeg niet dat ik het nooit meer zal doen. Als het een geweldige kans is, grijp ik die natuurlijk."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!