10.000 nachtmerries

Show K3 zorgt voor nachtmerries

Door RTL Boulevard/ Omroep Brabant··Aangepast:
© ANPShow K3 zorgt voor nachtmerries
RTL

De driejarige Pippa is stapelgek van K3. Ze is dan ook door het dolle heen als haar moeder haar verrast met een bezoekje aan de Belgische dames. Maar wat een leuk uitje had moeten worden is omgeslagen in een totale nachtmerrie. Létterlijk.

"Een erg monsterachtig ding met een harde stem en een enge bulderende lach"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Samen met haar dochtertje en man bezocht moeder Ilse de show van K3 in het Beursgebouw in Eindhoven. Halverwege slaat de show ineens om als het personage ‘de mottige mot’ op het toneel verschijnt. Volgens moeder Ilse een angstaanjagend karakter en helemaal niet geschikt voor peuters. Aan Omroep Brabant beschrijft ze het zelfs als “een erg monsterachtig ding met een harde stem en een enge bulderende lach.”

Bedrijf achter Samson en K3 wil naar China
Lees ook

Bedrijf achter Samson en K3 wil naar China

De mot speelt een grote rol in de show van de normaal zo vrolijke K3. De jonge Pippa is dan ook al snel helemaal over haar toeren en wil zo snel mogelijk naar huis. Begrijpelijk, vindt de moeder van het meisje: “Ik ben kwaad omdat wij in onze opvoeding rekening houden met spannende televisiebeelden en onze dochter niet zomaar blootstellen aan zaken waar zij nog veel te jong voor is.” 

De moeder van de jonge peuter is dan ook not amused en heeft een klacht ingediend. Ook wil ze koste wat het kost haar geld terug. Ilse is namelijk niet de eerste ouder die klaagt over de mot. Volgens Het Laatste Nieuws, een Belgische krant, hebben al meer ouders in België een klacht ingediend over het karakter. 

Inmiddels heeft ook Studio 100 gereageerd op het nieuws: "We waken erover dat K3 zelf niet bang is van de ‘Mottige Mot’, maar heldhaftig de strijd aangaat. We hopen dat de fans zich daaraan kunnen spiegelen.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
K3