Scheiding Bonnie en Clyde

Publiekslieveling Cemal verbannen uit Utopia

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBSPubliekslieveling Cemal verbannen uit Utopia
RTL

De Utopianen staan vandaag voor een moeilijke keuze: sturen ze Cemal naar huis of toch zijn vriendinnetje Romy? De Utopianen zijn het er (bijna) unaniem over eens... de gedoodverfde favoriet Cemal moet per direct het terrein verlaten!

Met maar liefst 23,09% van de stemmen domineert Cemal deze week de wekelijkse populariteitspoll van Utopia. Toch is de knapperd binnen de poorten van Utopia bij lange na niet zo geliefd als in de buitenwereld. Met name Ivan ziet Cemal het liefst zo snel mogelijk de poort uitlopen.

Afgelopen maandag zorgen de stemmen van Fay, Demi en Ivan ervoor dat zowel Cemal als zijn liefje Romy op de schopstoel belandt.

Chipp, Do en Senna keren terug in Utopia
Lees ook

Chipp, Do en Senna keren terug in Utopia

Cemal merkt aan zichzelf dat hij geen onderdeel meer wil zijn van het bikkelharde spel dat er gespeeld wordt in het beloofde land en smeekt zijn medebewoners dan ook om hem naar huis te sturen. En daar hebben de Utopianen vandaag gehoor aan gegeven. Zowel Fay, Demi, Bas als Ivan geven hun stem aan Romy. Alleen Mehmet geeft zijn amulet aan Cemal.

Romy is gebroken door het vertrek van haar vriendje. Lang hoeven de tortelduifjes het echter niet zonder elkaar doen: op 1 juni 2018 beleeft het SBS 6-programma zijn grande finale en zullen alle Utopianen weer terugkeren naar de bewoonde buitenwereld. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Tv-programma