Tiptation

Joshua van Temption Island openhartig over ontmaagding

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Stefanie Lisabeth/RTLJoshua van Temption Island openhartig over ontmaagding
RTL

Joshua is in de seksmobiel te gast en is daar bijzonder openhartig over zijn eerste keer seksen. “Mijn eerste keer; ik was zelf nog nooit klaargekomen”, bekent hij. En bij deze ontboezeming blijft het niet.

“Ik vind wel dat je je dan eigenlijk een keer moet laten pijpen door een jongen”

Op dit meisje was Joshua voor het eerst ooit verliefd
Lees ook

Op dit meisje was Joshua voor het eerst ooit verliefd

Zo vertelt de iets wat ongemakkelijke Joshua: “Mijn eerste keer was gelijk seks en ik bleef maar gaan.” Joshua was pas 15 jaar toen hij voor het eerst met een meisje naar bed ging. Het desbetreffende meisje had ook geen idee dat het zijn eerste keer was. Joshua blufte dat hij wel wist waar hij mee bezig was.

 

Laetitia vertelt ook over haar experimentele fase: “Ik heb dingen uitgeprobeerd, ja. Ik hou er niet van een woord aan te geven.” Joshua heeft geen experimentele fase niet nodig. Hij weet 100% zeker dat hij hetero is. Maar Jurre is het daar niet mee eens: “Ik vind wel dat je je dan eigenlijk een keer moet laten pijpen door een jongen”, plaagt hij de hunk. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Tv-programma