Rustig aan

Kim Kardashian houdt zich in over Tristan

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim Kardashian houdt zich in over Tristan
RTL

Nadat Kim Kardashian zich eerder behoorlijk duidelijk uitsprak over de situatie rondom haar zus Khloé en Tristan Thompson, die haar bedroog terwijl ze hoogzwanger was, lijkt de oudste Kardashian haar woorden nu wat zorgvuldiger te kiezen.

"Ik sta achter haar en zal haar altijd steunen in wat ze doet"

De realityster was te gast bij het Amerikaanse programma Live With Kelly & Ryan, die haar vroegen of ze achter de relatie van Khloé en Tristan staat. Kim haalde daarop diep adem en zei: "De vorige keer dat ik hier iets over zei bij Ellen DeGeneres, ben ik door een bepaald persoon geblokt van sociale media. Nee, niet door mijn zus. Maar goed, ik sta achter haar en zal haar altijd steunen in wat ze doet. Familie komt bij mij op de eerste plaats."

Khloé Kardashian juicht voor Tristan Thompson
Lees ook

Khloé Kardashian juicht voor Tristan Thompson

Kim noemde het incident met Tristan vorige maand bij Ellen 'so fucked up', wat bij Tristan kennelijk in het verkeerde keelgat schoot. Hoewel zijn naam niet genoemd werd, was het duidelijk dat hij degene was die Kim daarna van zijn socials blokte.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Kim Kardashian