Fake it till you make it

Woedende Barbie helemaal klaar met 'vieze huichelaars'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram BarbieWoedende Barbie helemaal klaar met 'vieze huichelaars'
RTL

Barbie laat onlangs weten gebroken te hebben met haar oude vrienden. De rondborstige RTL 5-ster haalt vandaag opnieuw uit naar haar voormalige besties. Sam is vastbesloten om deze 'vieze schijnheilige huichelaars' keihard aan te gaan pakken!

"Nu is het mijn tijd en geloof mij... ik pak deze mensen heel goed aan!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Samantha de Jong spuwt haar gal via Instagram. Ze laat weten blij te zijn eindelijk in te zien dat ze lange tijd omging met de verkeerde types. "Soms moet je vaak op je bek gaan om van je fouten te leren. Beter laat dan nooit! Al die vieze schijnheilige huichelaars die net doen of ze het helemaal gemaakt hebben zijn nog nepper dan de Barbiepop zelf. Ze zijn goed in anderen helemaal de grond inpraten. Laat me niet lachen joh! In mijn gezicht poeslief en aardig doen en dan bij anderen op de koffie gaan en zo over mij praten."

Michael van der Plas zoekt hulp in Spanje
Lees ook

Michael van der Plas zoekt hulp in Spanje

Barbie is vastbesloten om revanche te nemen op haar oude boezemvrienden. "Nu is het mijn tijd en geloof mij... ik pak deze mensen heel goed aan! Niemand maar dan ook niemand die mij nog kapot kan krijgen."

Op wie Samantha precies doelt wordt niet duidelijk uit haar post. Wel heeft ze onlangs het contact verbroken met haar manager Jake Hampel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Samantha de Jong [Barbie]