got a secret

Best news ever: Pretty Little Liars spin-off is hier

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© GettyBest news ever: Pretty Little Liars spin-off is hier
RTL

Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van Pretty Little Liars hebben wij héél goed nieuws! De serie keert namelijk terug met een spin-off en wij hebben alvast de eerste bloedspannende trailer!

Stiekem kunnen we nog steeds niet geloven dat na zeven seizoenen nagelbijten het verhaal van onze favoriete Liars ten einde is. Maar niet getreurd, want de serie gaat verder! En het beste nieuws moet nog komen: ook onze favoriete personages zijn weer van de partij!

Pretty Little Liars-actrice naakt straat op
Lees ook

Pretty Little Liars-actrice naakt straat op

Fans van Mona en Alison kunnen hun hart ophalen in Pretty Little Liars: The Perfectionist, want Janel Parrish en Sasha Pieterse kruipen weer in de huid van hun oude personages! Hun terugkeer komt niet zomaar uit de lucht vallen, want de spin-of is namelijk gebaseerd op de Perfectionist-boekenreeks van Sara Shepard. Inderdaad, de schrijfster die ook de Pretty Little Liars boeken schreef!

Niet alleen Janel en Sasha werken mee aan de show, ook schrijfster I. Marlene King pakt haar pen weer op om mee te schrijven aan het script. En zoals we van haar gewend zijn bevat de serie de nodige dosis drama, liefde én spanning.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het verhaal draait om een groepje meiden die betrokken raken bij een moord. Komt het je bekend voor? Toch speelt de nieuwe show zich niet af in Rosewoord, maar in Beacon Heights. Een stadje waar alles perfect lijkt, maar de druk om perfect te zijn enorm is. De lat ligt zelfs zó hoog dat er een moord gepleegd wordt. Spannend!

Pretty Little Liars: The Perfectionist is vanaf 2019 te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!