in therapie

Patty Brard geïrriteerd door Jeroen Pauw

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPatty Brard geïrriteerd door Jeroen Pauw
RTL

Het is algemeen bekend dat Patty Brard geen goede relatie heeft met haar dochter. Als Jeroen Pauw hier tijdens zijn show over begint is de voormalig Luv’-zangers not amused.

"Dat zijn jouw conclusies"

Pat is te gast bij Pauw om te vertellen over haar deelname in het nieuwe RTL 5 programma: In Therapie. Tijdens haar item is op de achtergrond een foto te zien van zichzelf en haar dochter. Jeroen houdt zich van de domme en vraagt aan Patty wie de dame naast haar op de foto is. Pat voelt nattigheid, maar antwoord rustig: “Dat is mijn dochter.”

Patty Brard onthult hoeveel ze is afgevallen
Lees ook

Patty Brard onthult hoeveel ze is afgevallen

Patty laat weten dat ze haar dochter inmiddels als acht jaar niet meer gezien heeft. Jeroen wil weten hoe de vork in de steel zit: “Is dat omdat jij haar niet wil zien, of omdat zij jou niet wil zien?”, vraagt hij aan de tv-persoonlijkheid.

Deze vraagt raakt Patty duidelijk. Ze heeft dan ook moeite om een antwoord te formuleren. “Nee, omdat er een soort boosheid is ontstaan omdat zij vindt – zoals ik vandaag teruggezien heb op oude materiaal – dat ik altijd werk en dat ik altijd bezig ben en niet genoeg tijd voor haar heb. Dat is waarschijnlijk ook helemaal waar geweest, maar gezien dat faillissement heb ik iets in mij gezet waardoor ik gewoon doorga om te overleven. Daarom brak ik ook net en zei ik: ‘Het is soms zo moeilijk om altijd maar sterk te moeten zijn’, omdat het je ook kwalijk genomen wordt.”

Maar daar laat de presentator het niet bij. Hij wil meer en blijft daarom doorvragen: “Maar oké, als je ziet en weet dat je daardoor je dochter verliest, dan zou ik toch denken: dat moet ik oplossen. Of niet?”

Pat reageert vol irritatie op de kwestie: “Maar dat doe ik ook wel, maar dat hoef ik jou hier niet te vertellen.”

Jeroen beweert dat Pat daar dan “niet echt heel veel haast mee maakt”, en dan breekt er iets bij la Brard. “Nou, dat zijn jouw conclusies. Dit is nou precies het verhaal van de therapie dat je sommige dingen wel bespreekt en sommige niet, en ik bespreek met jou niet in hoeverre ik wel contact met haar probeer te krijgen of niet.”

In Therapie start vanavond om 20:30 op RTL 5.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!