Terug op het soapnest

Deze soapie keert volgende week terug in GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Feriet Tunc/RTLDeze soapie keert volgende week terug in GTST
RTL

Look who's back! Volgende week staat Lana Langeveld weer op de stoep bij haar moeder Sjors in soapdorp Meerdijk. De terugkeer van de rebelse tiener betekent ook dat actrice Faye Bezemer weer haar opwachting zal maken in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Faye is terug© Instagram Faye
Faye is terug

Faye deelt een kiekje op Instagram waarop de kleedkamer van de soapactrice is te zien. "Guess who's back, 23 mei om 20.00", schrijft de soapie bij de foto.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Goede Tijden, Slechte Tijden-alterego Lana verlaat enkele maanden geleden met veel bombarie Meerdijk. Lana ligt voortdurend in de clinch met haar moeder Sjors en dus besluit ze om bij haar grootouders te gaan wonen. Wat Sjors echter niet weet is dat Lana getuige is geweest van de moord op Jan Maes en zich daarom zo opstandig gedraagt. 

Zal Lana nu wél haar mond opentrekken over wat er zich heeft afgespeeld tijdens die beruchte avond in de haven? Je ziet het vanaf volgende week woensdag iedere werkdag om 20.00 in Goede Tijden, Slechte Tijden bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
GTST