Beyond the bell

Zo zien de acteurs van Saved By The Bell er nu uit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© GettyZo zien de acteurs van Saved By The Bell er nu uit
RTL

Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat wij afscheid hebben moeten nemen van de hilarische televisieserie Saved By The Bell. Benieuwd naar wat er na al die jaren gebeurd is met de acteurs? RTL Boulevard heeft ze allemaal op een rijtje gezet.

1. Screech 

Dustin Haskins speelde tijdens de serie de hilarische rol van Screech. Na de afloop van SBTB ging hij zich voornamelijk focussen op reality shows. Hij deed bijvoorbeeld mee met Celebrity Big Brother in 2013, waar hij overigens niet gewonnen heeft. Ook schreef hij een autobiografie genaamd Beyond The Bell.

Later ging het bergafwaarts met de acteur. Hij werd in 2016 opgepakt wegens verboden wapenbezit en door een steekpartij met een man waarmee hij ruzie had in het café. In juni werd hij veroordeeld tot vier maanden cel en een proeftijd van vijftien maanden. Ook moest hij een schadevergoeding van bijna 1.000 euro betalen aan het slachtoffer. Als klap op de vuurpijl lekte hij een sekstape waar hij zelf op te zien was. Later bleek deze tape nep te zijn. 

© Getty

2. Jessie Spano

Elizabeth Berkley kennen we allemaal van haar onmisbare rol als Jessie Spano. Zij is na de laatste aflevering in de acteerwereld gebleven en vervult kleine en grote rollen in verschillende films en televisieseries. Voor haar hoofdrol in de erotische speelfilm Showgirls won de actrice een Razzy Award voor Slechtste Actrice en Slechtste Nieuwkomer. Ook deed de blondine mee aan Dancing With The Stars in 2013.

3. E.C. Slater

Ook wel Mario Lopez. Deze super hotte acteur is één van de weinige van de SBTB-cast die een grote naam heeft in de televisiewereld. Zo is hij presentator van de Amerikaanse versie X-Factor en presenteerde hij ook Dancing With The Stars en de talkshow Extra. Ook heeft hij meerdere stemmen vertolkt van onder andere de blije smurf in The Smurfs 2 en 3. En ongelooflijk maar waar: de acteur ziet er nog precies hetzelfde uit als 25 jaar geleden! 

© Getty

4. Zach Morris

De half Nederlandse acteur Mark Paul Gosselaar is het meest bekend geworden met zijn rol in SBTB. Daarna heeft hij nog meerdere kleine rollen gespeeld, maar over het algemeen zien we hem niet veel meer terug. Wist je trouwens dat de knappe acteur vloeiend Nederlands spreekt? 

© Getty

5. Kelly Kapowski 

De meeste vonden Tiffani Amber Thiessen, beter bekend als Kelly, de knapste van de serie. Ook hoofdrolspelers Zach en Slater waren daarvan overtuigd want de twee waren altijd aan het vechten om de liefde van de knappe Kelly. De actrice heeft na haar doorbraak in SBTB nog verschillende rollen vervuld: ze speelde onder andere in Beverly Hills 90210. Ook speelde Tiff van 2009 tot 2014 een rol in de televisieserie White Collar.

© Gettty

6. Lisa Turtle 

Terwijl vrijwel iedereen van de SBTB-cast onveranderd is gebleven is Lark Voorhies onherkenbaar veranderd. Snel na haar doorbraak in de televisieserie werd er lang niets van haar vernomen en gingen er geruchten dat de actrice bipolair was en in een crisis belandde. Een aantal jaar later gaf ze toe dat dit niet waar was en een aantal jaar geleden verscheen ze weer op een première waar ze niet meer te herkennen was! 

© Getty

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!