let's binge

Deze serie is de perfecte mix tussen Gossip Girl en PLL

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© GettyDeze serie is de perfecte mix tussen Gossip Girl en PLL
RTL

De nieuwste aanwinst van Netflix wordt nu al vergeleken met grote series zoals Riverdale, Gossip Girl en Pretty Little Liars. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren! En wie de mega spannende trailer heeft gezien, weet dat dit je nieuwste binge-verslaving gaat worden!

In de bloedstollende thriller YOU valt de geniale bedrijfsleider Joe als een blok van de prachtige Beck (Elizabeth Lail). Joe, gespeeld door mega hunk Penn Badgley, begint al snel rare trekjes te vertonen en zet alles op alles om Beck voor zich te winnen. Hij is vastbesloten om haar hart te veroveren en gaat zelfs over lijken. Létterlijk! De beste vriendin van Beck, gespeeld door Shay Mitchell, heeft de gekke Joe al snel door. Maar kan ze hem nog tegenhouden?

Goed nieuws: op deze datum keert Riverdale terug
Lees ook

Goed nieuws: op deze datum keert Riverdale terug

De mega spannende serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Caroline Kepnes en wordt gemaakt door schrijvers Greg Berlanti en Sera Gamble. Geen totaal onbekenden, want de twee hebben al veel grote namen op hun cv staan zoals Riverdale!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Shay Mitchell