babydaddy

Tony Junior wil kindjes maken met Maan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Tony JuniorTony Junior wil kindjes maken met Maan
RTL

Tony Junior vertelt in een interview in Spotlight dat hij graag kinderen zou willen met zijn vriendinnetje Maan! "Ik ben fucking verliefd", zegt de dj.

"Ik wil de kinderen een jeugd geven die ik nooit heb gehad"

Tony vertelt dat zijn kinderdroom voornamelijk tot stand is gekomen doordat hij het zelf erg moeilijk heeft gehad thuis. "Het boterde niet tussen mijn ouders dus ik was sinds ik kon praten de bemiddelaar. Ik moest ervoor zorgen dat het weer goed kwam tussen mijn ouders en dat hoort niet. Maar het heeft me wel laten inzien wat ik wil in het leven en dat is een mooi gezinnetje maken en de kinderen een jeugd geven die ik nooit heb gehad."

Ben jij de allergrootste Tony Junior fan?
Lees ook

Ben jij de allergrootste Tony Junior fan?

Op de vraag of Tony Maan als de moeder van zijn kinderen ziet, antwoordt de 28-jarige volmondig ja. "Als ik met iemand een relatie begin heb ik er echt wel over nagedacht of zij een goede mama kan zijn. Anders zou ik dit niet eens aangaan. Het is niet zo dat dat we nu bezig zijn met kinderen maken, maar wie weet."

De tortelduifjes hebben elkaar via social media ontmoet en vanaf de eerste date klikte het direct. "Ik heb nu een persoon in mijn leven die ik gruwelijk tof vind in wat zij doet en we zijn een aanvulling op elkaar. Het klopt gewoon en ik vind haar super vet en ook om haar in mijn leven te hebben. We brengen elkaar in balans en kunnen veel van elkaar leren", vertelt de dj. 

Niet alleen vertelt Tony dat hij en zijn liefje elkaar in balans brengen, ook is hij zijn wilde haren verloren sinds de in april begonnen relatie. "Toen ik jonger was vond ik het heel vet om alles te doen wat god verboden heeft. Maar nu merk ik dat je op een gegeven moment met iemand wil zijn waarmee je ouder kan worden. Het is veel intenser om gek op iemand te zijn en dat als je in het vliegtuig zit ergens in de wereld dat je een reden hebt om naar huis te komen", aldus de tot over zijn oren verliefde Tony. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Tony JuniorMaan