Utopiaanse jackpot

Winnaar Utopia met enorm geldbedrag naar huis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWinnaar Utopia met enorm geldbedrag naar huis
RTL

Vrijdag is het dan eindelijk zo ver: dan wordt de grande finale van Utopia uitgezonden! Vandaag is alvast bekend gemaakt met welk geldbedrag de Utopiaan Van De Eeuw ervandoor zal gaan.

"Dat is een zeer mooi bedrag"

Gisterenavond heeft Ivan de bewoners bij elkaar geroepen. "Luister en huiver", begint Ivan zijn verhaal. "Als je alles bij elkaar optelt mag de winnaar van Utopia 51.000 euro mee naar huis nemen", gaat Ivan verder. Dit bedrag mag op een hoop applaus rekenen van de Utopianen. "Dat is een zeer mooi bedrag", roept Mehmet blij. 

Is dit de nieuwe liefde van Utopia's Rowena?
Lees ook

Is dit de nieuwe liefde van Utopia's Rowena?

Ivan, Bas en Mehmet© Utopia
Ivan, Bas en Mehmet

De grote vraag is wie zich de Utopiaan Van De Eeuw mag gaan noemen en er dus met 51.000 euro naar huis zal gaan. Wordt het Fay, Demi, Ivan, Bas of toch Mehmet?

Vandaag wordt de grote finale van het veelbesproken programma al opgenomen. De fans moeten echter nog even geduld hebben voordat zij weten wie er verkozen zal worden tot de ultieme Utopiaan. Dit zal pas vrijdagavond om 19.30 bekend worden gemaakt in een speciale uitzending bij SBS 6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Tv-programma