New story to tell

Romy en Cemal in Utopia 2?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRomy en Cemal in Utopia 2?
RTL

Tot groot verdriet van de fans werden Cemal en Romy afgelopen mei verbannen uit het beloofde land. Gisteravond waren de Utopiaanse tortelduifjes te gast in 5 uur Live waarin ze een boekje opendeden over hun toekomstplannen...

"Dus waarom zouden we niet doorgaan met een eigen YouTube-programma?"

Romy en Cemal laten weten maar wat blij te zijn weer thuis te zijn. Ze maken dan ook al volop plannen voor de toekomst. "We gaan het eerst even rustig aandoen. Daarna wil ik mijn modellenwerk weer oppakken. En we willen een realityprogramma gaan beginnen op YouTube", aldus Cemal.

De publiekslievelingen van Utopia worden bedolven onder de lieve reacties van fans die ervan balen dat Romy en Cemal het SBS 6-programma hebben verlaten. "Er zijn zoveel mooie reacties van fans. Mensen vinden ons als koppeltje echt geweldig. Dus waarom zouden we niet doorgaan met een eigen YouTube-programma?"

Eerste onthulling over Utopia 2
Lees ook

Eerste onthulling over Utopia 2

Een tv-comeback in Utopia 2 zit er voorlopig in ieder geval niet in, zo legt Cemal uit aan presentatrice Daphne Bunskoek. "Ik zou heel graag meedoen aan Utopia 2, maar dat kan niet... ik heb zo lang in Utopia 1 gezeten, ik moet echt nu even in de buitenwereld zijn samen met Romy."

Morgenavond zal de grande finale van Utopia worden uitgezonden. Cemal hoopt dat Bas of Ivan ervandoor zal gaan met de jackpot. "Zij hebben het meest betekend voor Utopia. Ivan heeft gezorgd voor een structuur, Bas heeft gestreden voor de dieren en het idealisme. Eén van die twee moet gaan winnen."

Dat kan Cemal zijn vriendinnetje alleen maar beamen. "Mensen begrijpen niet dat ik Bas steun, aangezien hij mij eruit heeft gewerkt. Ik zie het spel en persoonlijke leven los van elkaar. Mensen zijn echt verstrikt geraakt in het spel. Maar Bas is mijn maatje voor het leven. We hebben mooie plannen voor buiten. Dus de Utopiaan Van De Eeuw is Bas voor mij, maar Ivan mag ook winnen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Benieuwd naar wie ervandoor gaat met de jackpot van 51.000 euro? Kijk dan morgenavond om 19.30 naar de grote finale van Utopia 1 bij SBS 6. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Tv-programma