Emotioneel afscheid

Stijn Fransen stopt na 2,5 jaar met GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPStijn Fransen stopt na 2,5 jaar met GTST
RTL

De geruchtenmachine draaide de afgelopen weken al overuren, maar vandaag kan RTL Boulevard het grote soapnieuws bevestigen: Stijn Fransen verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden.

“Stijn heeft inderdaad besloten de serie te verlaten"

Maar liefst drie soapseizoenen lang deelden de GTST-fans lief en leed met Stijn haar alterego Sam Dekker. Van het stuklopen van haar sportsportcarrière, het geflirt met Sil tot aan het verlies van haar grote liefde Olivier... de afgelopen jaren maakte Sam van alles mee in soapdorp Meerdijk.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

GTST-bruiloft Farah en Amir eindigt in ware nachtmerrie
Lees ook

GTST-bruiloft Farah en Amir eindigt in ware nachtmerrie

Maar na 2,5 jaar de rol van Sam te hebben gespeeld in Goede Tijden, Slechte Tijden vindt actrice Stijn Fransen het nu tijd voor een volgende stap. En dus verlaat Stijn binnenkort de serie, zo laat EndemolShine vandaag aan RTL Boulevard weten. “Stijn heeft inderdaad besloten de serie te verlaten. Stijn gaat zich focussen op nieuwe projecten, waar ze later meer over zal vertellen in RTL Boulevard.” 

Benieuwd naar de laatste aflevering met Stijn? Kijk dan woensdag 6 juni naar Goede Tijden, Slechte Tijden waarin te zien is hoe Sam afscheid neemt van haar familie en vrienden en naar The Big Apple vertrekt. 

Lees meer over
Stijn FransenGTST