Lovestory to tell

Utopiaan Jessie verliefd op Temptation-verleidster?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPUtopiaan Jessie verliefd op Temptation-verleidster?
RTL

Hoewel Jessie het beloofde land al lang en breed verlaten heeft, houdt de oud-Utopiaan de gemoederen nog altijd bezig. Zo zou hij nu aan het daten zijn met niemand minder dan Fabiola van Temptation Island VIPS...

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Op Instagram deelt Jessie een kiekje waarop hij poseert met de knappe krullenbol. "Nobody resists the right temptation", schrijft de Utopiaan bij de foto. En die tekst maakt een hoop teweeg bij de fans..

Eerste onthulling over Utopia 2
Lees ook

Eerste onthulling over Utopia 2

Aan RTL Boulevard laat Jessie weten dat hij het inderdaad erg gezellig heeft met de voormalige Holland's Next Top Model-kandidate. "We hebben het leuk samen, meer willen we er niet over kwijt. Aan de tekst kun je inderdaad wel afleiden dat we aan het daten zijn."

Hoewel er even de geruchten gingen dat Jessie weer samen zou zijn met zijn ex-liefje Billy wijst de oud-Utopiaan deze geruchten naar het rijk der fabelen. "Die verhalen over Billy en mij brengen zoveel teweeg op sociale media. Ik kom dan voor Billy op, ja. Maar wij zijn gewoon goede vrienden, that's it."

Jessie en Fabiola kunnen nu in ieder geval volop de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Fab is inmiddels weer terug in Nederland nadat ze de afgelopen tijd verbleef in Mexico voor de opnames van Temptation Island VIPS. 

Lees meer over
Tv-programma