Verrassende uitslag

Gaat Mehmet dan toch Utopia winnen?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© UtopiaGaat Mehmet dan toch Utopia winnen?
RTL

Alles lijkt nog mogelijk te zijn in het beloofde land! Vandaag hebben de paspoorthouders hun stem mogen uitbrengen aan de Utopiaan waarvan zij vinden dat degene de felbegeerde titel verdient en de uitslag is behóórlijk verrassend…

Maar liefst 28,9% van de paspoorthouders heeft gestemd op Mehmet. En dus gaan alle vijf de punten van paspoorthouders naar de voormalige supermarktassistent. De knapperd is maar wat blij met de stemmen van de streamers.

Teleurgestelde zwerver Rienk fietst Utopia uit
Lees ook

Teleurgestelde zwerver Rienk fietst Utopia uit

Mehmet© Utopia
Mehmet

In totaal zijn er 100 punten te verdelen: 5 door de paspoorthouders, 45 door de kijkers en 50 door de Utopianen zelf. Inmiddels hebben de Utopianen en de paspoorthouders hun stemmen verdeeld en is de tussenstand als volgt: Bas gaat aan kop met 15 stemmen, gevolgd door Ivan met 13 stemmen, Mehmet met 12 stemmen, Demi met 9 stemmen en Fay met 6 stemmen. 

Later deze week zullen de laatste 45 stemmen verdeeld worden door de kijkers. Vrijdagavond zal dan eindelijk duidelijk worden wie zich de Utopiaan Van De Eeuw mag nemen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Tv-programma