Wees jezelf

Kim Feenstra tegen Famke Louise: 'Fuck them!'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim Feenstra tegen Famke Louise: 'Fuck them!'
RTL

Famke Louise is nu al een aantal maanden bekend in de Nederlandse muziekwereld, maar niet iedereen reageert daar even enthousiast op. Sterker nog: ze krijgt op vrijwel iedere post op social media een lading negatieve reacties over zich heen. Fotomodel Kim Feenstra vindt daar wat van.

"Ik vind het zo sterk dat je stevig in je schoenen blijft staan"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Famke Louise werd bedrogen door Snapking
Lees ook

Famke Louise werd bedrogen door Snapking

Kim Feenstra deelt een bijzondere foto waarbij ze schrijft dat ze hoopt dat, ondanks alle onaardige mensen, Famke trots is op zichzelf.  "De mensen die weten wie je bent zullen altijd een mening over je hebben. Hoe je praat, zingt, loopt, lacht, danst en leeft. Mensen blijven mensen en mensen zijn nou eenmaal bevooroordeeld. Ze vinden iets van je zonder je echt te kennen. Dat zal altijd zo blijven. Daar weet ik alles van. Ik zal niet liegen ik ben geen lieverdje geweest vroeger en ook echt door mensen door het slijk gehaald. But fuck them i’m still here! En ik kijk naar jou en ik zie je gaaaaan! En ik vind het zo sterk dat je stevig in je schoenen blijft staan", schrijft het topmodel.

Ook schrijft Kim dat ze weet dat het niet altijd makkelijk is om beroemd te zijn. "Ik weet hoe moeilijk het soms kan zijn en ook hoe eenzaam het soms is als je bekend bent. Dat is de keerzijde van succes. Maar het brengt zoveel moois met zich mee. Ik hoop dat je daar ten alle tijden van zult genieten. Mensen vergeten dat je nog jong bent. En nog zoveel moet en gaat leren. Ik hoop dat je altijd dicht bij jezelf blijft. En ik hoop dat je je door niemand klein laat maken. Je doet wat je doet, en je doet het goed. Ik zie je shinen en ik denk You go girl. En ik lees reacties onder je posts en ik denk wat kinderachtig. En dat is het ook. Kinderachtige reacties van kleine kinderen die denken dat ze alles kunnen zeggen en elke ziekte online kunnen gooien. En ik weet dat het soms kan raken ook al doe je van niet."

Het model eindigt haar verhaal dat ze hoopt dat de rapster trots is op zichzelf. "Fuck them, you’re still growing! Wees trots op jezelf. Ik heb je leren kennen en ik vind je heel lief, zelfstandig, ondernemend en leergierig. Ik vind je knap en sterk. Laat mensen maar mensen zijn. Blijf jij gewoon Famke. Ik ben blij dat ik je voor mijn lens heb gehad. Kus Kim."

Famke Louise werd in 2016 bekend via haar YouTube-kanaal en in 2017 kwam ze met haar hitsingle Op Me Monnie. Ondanks dat de rapster een gouden plaat heeft ontvangen voor de single, kreeg ze ook een hoop negatieve reacties hierop.

Lees meer over
Famke LouiseKim Feenstra