er is er een jarig

De meest iconische rollen van jarige Karina Smulders

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP De meest iconische rollen van jarige Karina Smulders
RTL

Hoera: alleskunner Karina Smulders is vandaag alweer een jaartje ouder! De jarige actrice is de afgelopen jaren al in heel wat rollen gekropen. En omdat we blijven smullen van de getalenteerde blondine, zetten we haar meest memorabele rollen voor je op een rijtje!

Kar was als jong meisje al dol op acteren. Het was voor haar omgeving dan ook geen verrassing toen ze als achttien jarige een rol wist te scoren in de hitserie Onderweg naar Morgen. De soapie schitterde als Lotje Konings, maar toch zat haar iets dwars... Ondanks haar ijzersterke performance had ze nog geen diploma! Dapper als ze was stapte ze om die reden uit de populaire serie, om met gemak het gewilde papiertje in de wacht te slepen. You go girl!

© ANP

Met haar diploma op zak wist ze de een na de andere rol binnen te halen. Het kon niet op voor de actrice! Het sprookje werd compleet toen ze haar liefje Fedja van Huêt ontmoette. De twee tortelduifjes hadden direct een klik en zijn vanaf de eerste minuut dolgelukkig samen.

© ANP

Niet alleen thuis zijn de tortelduifjes helemaal happy met elkaar, ook op het beeldscherm vliegen de vonken ervan af! Zo is het acteer-koppel samen te bewonderen in de serie Divorce én spelen ze zelfs een getrouwd stel in het tweede seizoen van Nieuwe Buren. 

© ANP

Na haar grote succes in Nieuwe Buren zit de jarige Karina niet stil. Ze wordt namelijk gespot door Linda de Mol! De koningin van de Nederlandse televisie is zo onder de indruk van het talent van Karina, dat ze haar cast voor haar eigen serie: Familie Kruys. Als assistentie Juul krijgt onze jarige jet de kans om een compleet andere kant van zichzelf te laten zien. Als mannenverslindster maakt ze het leven van haar baas niet altijd gemakkelijk, toch smullen de kijkers van haar! Wij snappen wel waarom!

© ANP