Echte liefde, onverwoestbaar

Hazes en liefje Monique hebben iets groots te vieren

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Monique NoëllHazes en liefje Monique hebben iets groots te vieren
RTL

André Hazes en zijn grote liefde Monique hebben vandaag een enorme mijlpaal bereikt! De zanger zet op zijn Instagram dat hij vandaag alweer vier jaar samen is met zijn Monique, maar dat gaat niet altijd zonder slag of stoot.

"We maken het elkaar af en toe moeilijk, maar ik zou nooit zonder jou willen"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De verliefde Dré vertelt dolgelukkig te zijn met de moeder van zijn zoontje. "Vandaag leef ik precies 4 jaar met deze vrouw. We maken het elkaar af en toe moeilijk, maar ik zou nooit zonder jou willen. En vooral nooit zonder jou kunnen. Op naar nog 50 jaar ellende, emotie, lachen en vooral veel liefde!", schrijft André op zijn Instagram. 

André en Monique genieten van romantisch avondje uit
Lees ook

André en Monique genieten van romantisch avondje uit

De zanger verwijst met zijn tekst naar een aantal maanden geleden toen de twee korte tijd uit elkaar waren. André woonde in die tijd even met zijn neef Djarno, maar gelukkig loste het liefdeskoppel dit al snel met elkaar op. Tijdens een tripje naar Mexico is de vonk weer overgeslagen en hebben ze besloten terug samen te wonen en de liefde weer op te pakken. 

Ook Monique postte een foto op Instagram om hun jubileum te vieren. "Ik kan je af en toe écht killen, maar God wat hou ik van je", zet ze bij de foto.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
André Hazes jr.Monique Noell