Exotische bloem

Hoe is het nu met de Vlaamse hitzangeres Belle Perez?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHoe is het nu met de Vlaamse hitzangeres Belle Perez?
RTL

Me And You, Que Viva La Vida, El Mundo Bailando... zomaar een greep uit de hitjes van Belle Perez in de jaren '00. De laatste jaren is het stil rondom de Vlaamse schone, maar de zangeres is terug van weggeweest met haar nieuwe single Rumba!

In Het Laatste Nieuws doet Belle een boekje open over haar huidige leventje. Zo vertelt ze over haar huwelijk met Wout, met wie ze al ruim tien jaar samen is. Toch neemt ze haar liefje niet voor vanzelfsprekend. "Aan een relatie moet je werken, maar we waken erover dat we elkaar graag blijven zien én dat we aantrekkelijk blijven voor de ander. Het is geven en nemen. En als Wout één bepaald parfum opdoet, dan word ik helemaal wild."

Belle Perez gaat gewoon trouwen
Lees ook

Belle Perez gaat gewoon trouwen

Toch krijgt hun relatie het jaren geleden zwaar te verduren. Belle haar liefje wordt namelijk verdacht van een juwelenroof. "Ik was in die periode hoogzwanger en we gingen trouwen: een zwaardere beproeving had ik me niet kunnen voorstellen. Ik heb hem altijd geloofd, ook al zeiden veel mensen: waar rook is, is vuur. Die periode heeft ons als koppel alleen maar sterker gemaakt. De kracht die je voelt als je samen zulke obstakels trotseert, geeft me veel vertrouwen."

Inmiddels zijn de lovebirds de trotste ouders van Ellía. "Dat is een heel vrolijk mannetje. Heel actief, leergierig en knuffelbaar. Ik merk nu dat hij zich heel snel aan het ontwikkelen is, hij loopt bijna. Hij pakt zijn tijd, maar die gunnen we hem. Binnenkort zal hij zeker zijn eerste zelfstandige stapjes zetten", vertelt de Spaanse knapperd aan Het Laatste Nieuws. 

Zowel privé als op werkgebied gaat het Belle dus voor de wind. "Volgend jaar sta ik twintig jaar op het podium en dat vier ik met een gloednieuw album dat heel fris en opzwepend zal klinken."

Voor nu is Belle vastbesloten om de hitlijsten te gaan bestormen met haar nieuwe plaat Rumba. Benieuwd naar het nummer? Luister hem dan hier: 

Lees meer over
Belle Perez