Shocking

Spoiler alert: 13 Reasons Why Hannah zwanger?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSpoiler alert: 13 Reasons Why Hannah zwanger?
RTL

Ja je leest het goed, het schijnt dat Hannah Baker zwanger was voordat zij overleed. Dit blijkt uit verschillende aanwijzingen van oplettende fans.

Dat is even schrikken, ook voor de liefhebbers. De die hard fans hebben hun werk goed gedaan en kwamen uit op deze theorie. Ze concludeerden dat Hannah Baker zwanger was nadat Bryce Walker haar verkrachtte, heftig! Dit was nog niet duidelijk in het eerste seizoen, maar in het tweede seizoen blijkbaar wél.

Younger-actrice en Madonna haten 13 Reasons Why
Lees ook

Younger-actrice en Madonna haten 13 Reasons Why

Met deze theorie wordt wel een hoop duidelijk. Hannah’s onverklaarbare vriendschap met Tony Padilla speelt hier duidelijk een rol. Alleen hij mocht haar grote geheim weten, al haar andere vrienden en de kijker werden hier buiten gehouden. Zou de zwangerschap dan haar grote geheim zijn?

Daarnaast was er nog een andere aanwijzing, namelijk de '11 reasons why not list' die mevrouw Baker aan Clay geeft. De laatste redenen op deze lijst gaan over Hannah, die een verschil zou kunnen maken in andermans leven. Een ongeboren kind zou dus zomaar één van die redenen kunnen zijn.

Natuurlijk is het maar een theorie over de spraakmakende serie. Volgens sommige fans zou het onmogelijk zijn vanwege het feit dat Bryce in aflevering elf aan zijn moeder opbiecht dat hij Hannah van achteren genomen zou hebben.

Of het echt zo is, is nog de vraag. Daarvoor moeten de fans nog even wachten op het derde seizoen van 13 Reasons Why, in 2019 is deze pas te bekijken op Netflix.