movie night

Zin in romantiek? Deze nieuwe Netflix-film MOET je zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixZin in romantiek? Deze nieuwe Netflix-film MOET je zien
RTL

Trommel snel al je beste vriendinnen op, want er staat weer een heerlijke romantische komedie op Netflix. De film zit vol bekende koppies, zoals Janel Parrisch uit Pretty Little Liars, en het is nu al een mega hit!

De nieuwe must-see film luistert naar de naam To All the Boys I’ve Loved en belooft net als het boek een absolute klassieker te worden. 

Bekijk de eerste beelden van de romcom hieronder:

Ozark seizoen 2 is al bijna op Netflix
Lees ook

Ozark seizoen 2 is al bijna op Netflix

Wat zou er gebeuren als iedereen waar je ooit verliefd op was er op hetzelfde moment achterkwam? Als de liefdesbrieven van de 16-jarige Lara Jean Song Covey aan alle vijf jongens waar ze ooit een oogje op had op mysterieuze wijze verstuurd worden, escaleert haar liefdesleven en staat haar wereld op zijn kop! 

De hoofdrol wordt vertolkt door de getalenteerde Lana Condor. Maar ook Pretty Little Liars actrice Janel Parrisch en Emilija Baranac uit Riverdale hebben een rol weten te scoren in de tienerfilm.

Het verhaal is gebaseerd op de bestseller die al vanaf 2014 als warme broodjes over de toonbank vliegt. Het boek van schrijfster Jenny Han stond zelfs op nummer 40 in The New York Times Best Seller-lijst voor jongvolwassenen. De toonaangevende lijst zorgde er in één klap voor dat het boek een ware hit werd en inmiddels is het romantische verhaal in meer dan 30(!) verschillende talen te lezen.

Lees meer over
Netflix