Smelten

Heidi Klum in shock: AGT-kandidaat nog nooit gezoend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTubeHeidi Klum in shock: AGT-kandidaat nog nooit gezoend
RTL

In weer een onvergetelijke aflevering van Amerika's Got Talent vertelt kandidaat Joseph O'Brien dat hij nog nooit een vriendin heeft gehad en zelfs nooit heeft gezoend. Jurylid Heidi Klum kan er met haar hoofd niet bij. Zeker niet op het moment dat hij achter zijn keyboard kruipt...

"Later wil ik zulke lieve woorden ook tegen iemand kunnen zeggen"

Aan het begin van deze auditie staat er een ontzettend verlegen jongen die het gesprek met model Heidi Klum aangaat. "Hoe kan het dat je nog nooit iemand gekust hebt? Je ziet er toch goed uit?", vraagt Heidi vol verbazing. "Ik heb er denk ik nooit de kans voor gehad", reageert de aandoenlijke Joseph.

Glennis Grace blaast America's Got Talent-jury omver
Lees ook

Glennis Grace blaast America's Got Talent-jury omver

En dan begint hij achter zijn keyboard te spelen en hij blaast werkelijk het hele publiek omver. Zijn zenuwen vallen direct van zijn schouders en hij bewijst een dijk van een stem te hebben. Met een bloedmooi emotionele versie van Hello van Lionel Richie houden niet veel mensen het droog. "Later wil ik zulke lieve woorden ook tegen iemand kunnen zeggen", besluit hij. 

Heel de jury is daverend enthousiast en Simon Cowell meent dan ook dat hij na deze auditie een hoop vrouwen zou kunnen gaan zoenen. Na vier ja's mag de schattige 20-jarige Joseph geheel terecht naar de volgende ronde. 

Lees meer over
America's Got Talent