Astrid Holleeder wordt bedreigd met foto's kleinkinderen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Petra UrbanAstrid Holleeder wordt bedreigd met foto's kleinkinderen
Proces tegen Willem Holleeder

Astrid Holleeder staat vandaag oog in oog met haar broer Willem Holleeder in de rechtbank. Na de pauze liet Astrid weten dat ze woedend is op de Neus. De reden? Haar kleinkinderen.

"Als foto's van mijn kleinkinderen worden gestuurd word ik pislink"

Astrid heeft een boodschap voor Sander Janssen, de advocaat van Willem Holleeder. Ze maakt duidelijk: "Als foto's van mijn kleinkinderen worden gestuurd word ik pislink en ik pik het echt niet! Ik ben helemaal klaar met jou."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Astrid valt uit tegen broer Willem Holleeder
Lees ook

Astrid valt uit tegen broer Willem Holleeder

De zus van Holleeder, die zelf ondergedoken is voor de bedreigingen van haar broer, kreeg foto's opgestuurd van haar kleinkinderen. Astrid is bang dat er iets met haar kleinkinderen gebeurt als zij getuigt: "Ik ben altijd bang dat hij boos wordt omdat ik iets te hard of duidelijk zeg en hem voor schut zet. Ik zit me hier elke keer in te houden als ik hier zit."

Astrid maakt duidelijk dat ze zich vanaf nu niet meer in gaat houden. "Ik ben er klaar mee." De zus is niet van plan om namen te noemen, maar heeft een waarschuwing voor haar broer. "Als iets gebeurt met mijn kleinkinderen, mijn kinderen of mij zelf komt alles naar buiten."

Lees meer over
Astrid HolleederWillem Holleeder