Oya lele

Enzo Knol wil K3-meiden mee naar zijn huis nemen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube Enzo KnolEnzo Knol wil K3-meiden mee naar zijn huis nemen
RTL

Hanne, Marthe en Klaasje timmeren lekker aan de weg! De K3-dames zijn druk in de weer met de opnames voor het nieuwe tv-programma K3 Roller Disco en daarin is een bijzondere rol weggelegd voor YouTube-icoon Enzo Knol.

"Ik neem jullie alle drie mee naar huis"

In zijn YouTube-vlog geeft Enzo een kijkje achter de schermen bij de opnames van K3 Roller Disco. De vlogger vertelt dat hij de man speelt van het nichtje van Hanne, een echte kunstkenner. Op de beelden is te zien hoe het ex-liefje van Dee dolle pret heeft met de meiden van het Vlaamse trio.

Enzo houdt zelfs een wedstrijdje rollerschaatsen met Hanne, Marthe en Klaasje. De Nederlandse Klaasje blijkt een echte pro te zijn en rijdt de anderen er als vanzelfsprekend zo uit.

Enzo Knol ontkent bestaan nieuwe liefde
Lees ook

Enzo Knol ontkent bestaan nieuwe liefde

Met het rolletje in K3 Roller Disco komt een droom uit voor Enzo. Zijn dag kan al helemaal niet meer stuk wanneer de vlog wordt afgesloten met een heerlijke groepsknuffel. "Ik neem jullie alle drie mee naar huis", zijn dan ook de woorden waarmee Enzo zijn vlog afsluit. 

K3 is overigens niet alleen druk in de weer met Enzo Knol. De dames zijn zich ook aan het voorbereiden op de opnames van The Voice Kids. "We weten zelf alledrie heel goed hoe het is om auditie te doen en mee te doen aan een wedstrijd. Die ervaring gaan we zeker goed kunnen gebruiken als coaches in The Voice Kids."

Naast K3 zullen ook Gers Pardoel, Sean Dhondt en Laura Tesero hun opwachting maken in het nieuwe seizoen van The Voice Kids. 

Lees meer over
Enzo Knol