mensen mensen mensen

Temptation-Tim is weer gelukkig in de liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTemptation-Tim is weer gelukkig in de liefde
RTL

Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft een nieuwe vriendin. De gelukkige dame is de Vlaamse Dorien Haesevoets.

UPDATE: Inmiddels heeft Tims management aan RTL Boulevard laten weten dat hij helemaal geen relatie heeft op dit moment en Tim zelf is ook weer vrijgezel is op Facebook te lezen. 

De oud-Temptation Island-deelnemer kondigde het blije nieuws aan op zijn Facebookpagina. Het lijkt erop dat de 31-jarige Tim als een blok is gevallen voor de 21-jarige Dorien.

Temptation-Tim heeft nu zijn eigen kledinglijn
Lees ook

Temptation-Tim heeft nu zijn eigen kledinglijn

De twee tortelduifjes zijn ook al samen gespot op Instagram. Samen zijn ze op pad naar het Belgische festival Beachland.

© Instagram dorienhaesevoets

Temptation Island

Heel Nederland en België kon zien hoe Tim Wauters tijdens Temptation Island zijn verloofde Deborah Leemans verliet. De trouwplannen van het stel waren van de baan, want Tim was tot over zijn oren verliefd op verleidster Cherish met wie hij nu zou gaan trouwen. Na de opnames werd duidelijk dat het voor de verleidster alleen maar een spel was en dat Tim zijn relatie met Deborah Leemans dus voor niks op het spel had gezet. Kort na de opnames van het programma werd duidelijk dat Tim weer een nieuwe liefde had, maar ook deze liefde was snel over. Nu lijkt het er dus op dat Tim gelukkig is met zijn Dorien. Of er al trouwplannen zijn is niet bekend.

Lees meer over
Tv-programma