mensen mensen

Temptation-Tim heeft nu zijn eigen kledinglijn

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTemptation-Tim heeft nu zijn eigen kledinglijn
RTL

Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft een nieuwe kledinglijn. Alle hoogtepunten van het laatste seizoen Temptation Island komen op de t-shirts voorbij.

Het leek zo'n goed idee voor Tim: meedoen aan Temptation Island. Bij het laatste kampvuur zou hij zijn Deborah zelfs ten huwelijk vragen. Toch liep het voor Tim allemaal wat minder goed af. Zijn relatie met Deborah liep op de klippen en door zijn acties met Cherish werd hij steeds minder populair bij het publiek. Tim gaat niet bij de pakken neer zitten, maar probeert nu toch nog iets goeds over te houden aan zijn Temptation-avontuur. En daarom heeft hij nu dus een eigen kledinglijn.

Temptation-Tims moeder blijft Olcay onderbreken
Lees ook

Temptation-Tims moeder blijft Olcay onderbreken

Op het Instagramaccount T-Tation, een samenvoeging van de woorden t-shirt en Temptation, zien we verschillende items die alleen echte fans van het programma zullen waarderen. Wat dacht je van een leuk t-shirt met daarop de tekst 'Koekeroend' of 'Mensen, mensen!'? Alle t-shirts kun je al kopen voor €29,95 en petten met deze kekke teksten kosten slechts €15. Alle items vind je op het nieuwe Instagramaccount van Tim. Het is nog even de vraag of Tim ook zijn bekende knalgele zwembroek zal gaan verkopen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Tv-programma