geen vakantie

Love Island-ster doet boekje open over verschrikkelijke tijd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesLove Island-ster doet boekje open over verschrikkelijke tijd
RTL

Kijkend op Videoland lijkt Love Island één groot feest en een gezellige vakantie met een avontuurtje hier en daar. De realiteit lijkt toch iets heftiger. Love Island-ster Zara Holland doet nu een boekje open.

"Ik ga sinds januari langs bij een psychiater en psycholoog en ik slik antidepressiva"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Spoiler: Love Island-ster verlaat show
Lees ook

Spoiler: Love Island-ster verlaat show

Zara valt in de BBC-video direct met de deur in huis: "Dit zal je leven veranderen. Ik ga sinds januari langs bij een psychiater en psycholoog en ik slik antidepressiva." Het is alweer even geleden dat Zara meedeed met Love Island, maar ze is nu eindelijk openhartig over die heftige tijd. 

"Het is eigenlijk alsof je in een soort luxe gevangenis zit. Er zijn 24/7 twee producers in de villa. Elke dag praat je met ze en laten ze je weten waar je moet gaan zitten en waarover je het moet hebben met de andere deelnemers", verklapt ze in het interview.

Zara voelde zich constant enorm gecontroleerd. "De productie gaf aan wanneer je naar bed moest, hoe laat je op mocht staan, wanneer je mocht eten en je moest je elke dag helemaal op en top mooi maken." 

Ook geeft ze aan dat haar tijd in de villa sowieso erg zwaar was aangezien ze nooit een vriendje heeft gevonden. "Ik voelde me altijd erg alleen en eenzaam."

Hoewel Zara nu haar eigen psychiater en psycholoog heeft geeft ze aan dat die wel altijd beschikbaar waren tijdens Love Island, maar daar moest je dan wel specifiek naar vragen. 

Zara's enige echte vriendin in de villa was Sophie. De twee steunden elkaar door dik en dun. Het was toen ook extra heftig voor Zara nadat ze erachter kwam dat Sophie zelfmoord had gepleegd. 

Na dit hele avontuur heeft Zara nog maar één boodschap: "Ik wil gewoon tegen alle jonge meiden zeggen die nadenken over een deelname: denk er alsjeblieft heel goed over na!"