bizar

Teen Mom-Jenelle trekt pistool met kind in de auto

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTV / Teen MomTeen Mom-Jenelle trekt pistool met kind in de auto
RTL

In bizarre beelden uit een nieuwe aflevering van Teen Mom is te zien hoe realityster Jenelle een pistool trekt in de auto terwijl haar 8-jarige zoontje Jace naast haar zit. De aanleiding? Jenelle werd afgesneden door een andere weggebruiker.

"Je gaat gewoon niet achter een volwassen man aan!"

Op de beelden is te zien hoe een andere automobilist door middel van bumperkleven langs Jenelle probeert te gaan. Dat pikt de Teen Mom alleen niet: "Ik ga echt zo langzaam rijden als hij blijft bumperkleven", zegt ze. 

Op dat moment haalt de andere auto Jenelle in en snijdt haar af. Ze moet hierdoor keihard op de rem trappen en vraagt haar zoontje Jace direct om zijn telefoon om de politie te bellen. 

ZIEN: Teen Mom-Chelsea showt babybuik
Lees ook

ZIEN: Teen Mom-Chelsea showt babybuik

In plaats van kalm te blijven en te wachten op de politie besluit Jenelle de auto te volgen. Vervolgens is te zien hoe ze haar gordel afdoet en d'r pistool pakt. En dat alles terwijl haar 8-jarige zoontje naast haar zit. Toch lijkt Jace er niet heel erg mee te zitten. "Als hij uitstapt en je pijn probeert te doen heb ik hier nog een speelgoedpistool om hem mee te slaan", zegt hij tegen zijn moeder.

Terwijl de Teen Mom de auto blijft volgen belt ze haar man David om hem uit te leggen wat er gaande is. "Jace kreeg zowat een whiplash en knalde bijna met zijn hoofd op het dashboard. Ik heb de politie gebeld en ben nu bij zijn huis." 

De andere automobilist heeft inmiddels ook door wat er aan de hand is en laat weten dat 'ie ook de politie heeft gebeld. Terwijl Jenelle's man nog aan de lijn hangt ontstaat er een ingewikkeld tafereel waarbij de twee auto's om elkaar heen rijden. In die tijd raakt Jenelle de brievenbus van de andere automobilist, waarna hij op zijn beurt de Teen Mom probeert in te sluiten en hij daarbij haar auto raakt. 

MTV zet de beelden daarna op zwart zodat niet te zien is hoe Jenelle haar pistool trekt. Waarschijnlijk richt zij deze op de andere weggebruiker. Het lijkt op dat moment allemaal uit de hand te lopen, waardoor Jenelle besluit weg te rijden. Ondertussen krijgt haar man David alles nog mee via de telefoon. "Waarom ben je bij zijn huis?!", schreeuwt hij door de telefoon. "Volg hem gewoon niet! Je belt de politie, je volgt hem niet. Je gaat gewoon niet achter een volwassen man aan", blijft hij benadrukken aan de telefoon. 

Op dit moment wordt Jenelle achtervolgd door de andere automobilist. Jenelle besluit daarom de producers van Teen Mom te bellen om aan te geven wat er aan de hand is en haar zoontje Jace ergens af te zetten. Terwijl ze dat doet wordt ze aan de kant gezet door de politie, die waarschijnlijk is gebeld door de andere weggebruiker. 

In tranen vertelt Jenelle haar verhaal aan de agent. Terwijl de Teen Mom uit moet stappen om haar verhaal te doen is te horen hoe Jace zijn oma, de moeder van Jenelle, belt om in shock zijn kant van het verhaal te doen. 

De bizarre beelden zijn hieronder te zien. 

Lees meer over
Tv-programma