Moeilijke tijden

GTST's Marly mocht ouders weinig zien tijdens ziekenhuisopname

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLGTST's Marly mocht ouders weinig zien tijdens ziekenhuisopname
RTL

Marly van der Velden had op haar vijftiende te kampen met een eetstoornis. Aan RTL Boulevard vertelt ze openhartig over haar opname in het ziekenhuis. "Je hebt eigenlijk niets meer te zeggen", aldus de Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

"Het liefst wilde ik mijn ouders zo vaak mogelijk zien, maar van mijn behandelaars mocht dat niet"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Marly van der Velden vertelt in het interview met RTL Boulevard dat ze tijdens haar behandeltraject alle controle over haar leven moest laten gaan. En dat vond ze behoorlijk lastig. "Alles wordt voor je ingedeeld, je hebt eigenlijk niets meer te zeggen."

Gelukkig kan de actrice achter de rol van Nina Sanders tijdens deze loodzware periode rekenen op de steun van haar lieve ouders. "Ik vertrouwde hen volledig. Het liefst wilde ik mijn ouders zo vaak mogelijk zien, maar van mijn behandelaars mocht dat niet."

Marly van der Velden: Ik begin maandag weer bij GTST
Lees ook

Marly van der Velden: Ik begin maandag weer bij GTST

En dat doet de soapie veel verdriet. "Het was niet zo dat ik meer los moest komen van mijn ouders, maar ze zeiden dat het mij te veel energie zou kosten. Terwijl mijn ouders mij juist energie gaven. Ik heb met zoveel emoties geworsteld, met de verkeerde emoties...", vervolgt Marly haar emotionele verhaal. "Ik weet niet of mijn ouders iets moesten ondertekenen. Maar ze hebben natuurlijk gezegd: 'Ik wil graag dat mijn kind wordt behandeld.' Natuurlijk, want mijn ouders wilden dat ik weer beter zou worden."

Het weinig kunnen zien van haar ouders zorgt voor hartverscheurende momenten. "Mijn ouders vonden het echt schrikkelijk als ik vroeg of ze alsjeblieft mochten blijven, want dat mocht niet..."

Gelukkig heeft Marly haar eetstoornis weten te overwinnen. De GTST-actrice probeert nu andere meiden en jongens te helpen met hun eetprobleem. Wil jij weten hoe ze dat doet? Check dan vanavond RTL Boulevard voor een uitgebreid interview met Marly.

Lees meer over
Marly van der VeldenGTST