de grens over

Gordon Ramsay gaat op zoek naar lokale lekkernijen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Gordon Ramsay gaat op zoek naar lokale lekkernijen
RTL

Gordon Ramsay gaat voor National Geographic een programma maken waarin hij over de hele wereld op zoek gaat naar de lokale eetcultuur. In Gordon Ramsay: Uncharted gaat de Brit ook in iedere aflevering een culinaire uitdaging aan waarbij hij het opneemt tegen de lokale bevolking. Dat maakte de zender woensdag bekend.

"Mijn passie voor avontuur heeft me niet alleen een betere kok gemaakt, maar ook een fervente onderzoeker van andere culturen"

De televisiekok kwam het concept van zijn nieuwe programma zelf uitleggen tijdens de najaarspresentatie van National Geographic in Los Angeles. In de show gaat het niet alleen over het eten zelf, maar ook over de tradities, gebruiken en etiquette eromheen, zo liet Gordon weten. Hij gaat dit najaar aan de slag voor de serie, en heeft daar zin in. "Mijn passie voor avontuur heeft me niet alleen een betere kok gemaakt, maar ook een fervente onderzoeker van andere culturen."

Gordon Ramsay serveert sprinkhanen met mosselsap
Lees ook

Gordon Ramsay serveert sprinkhanen met mosselsap

Ook Jeff Goldblum krijgt een eigen programma op de zender. In The Curiosity of Jeff Goldblum onderzoekt hij "de meest buitengewone doodnormale zaken". De acteur vertelde uit te willen zoeken hoe we aan alledaagse dingen als ballonnen en koffie komen, hoe ze worden gemaakt en welke impact ze hebben op ons leven.

Lees meer over
Gordon Ramsay