redhead

Dit is de droevige reden waarom Temptation-Kelly een pruik draagt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram KellyDit is de droevige reden waarom Temptation-Kelly een pruik draagt
RTL

Kelly – 100cc per bil – maakt er geen geheim van dat ze net als Zwanetta verzot is op pruiken. In haar nieuwste vlog doet de wulpse verleidster een boekje open over waaróm ze eigenlijk een pruik draagt. En de reden is niet mis…

"Daar ben ik heel erg mee gepest"

In de gloednieuwe vlog verschijnt de stoeipoes zonder pruik, iets wat niet vaak voorkomt. Het is dan ook even wennen aan het korte, witblonde kapsel van de begeerlijke Kel. “Het is niet veel, ik heb het heel kort laten knippen”, zegt ze in de video terwijl ze haar handen door de korte coupe haalt. 

© YouTube Kelly

Maar wie denkt dat de uitdagende verleidster puur uit ijdelheid kiest voor een volle haardos in de vorm van een pruik, heeft het mis. “De reden waarom ik eigenlijk écht pruiken draag is omdat ik geboren ben met rood haar”, verklapt de sassy dame in haar video. “Daar ben ik heel erg mee gepest vroeger.”

Haar zelfbeeld loopt een flinke deuk op en daarom gaat de stoute verleidster flink in de weer met verven, blonderen, knippen en laat ze extension zetten. Omdat dit toch niet het gewenste effect geeft besluit de dj te gaan voor een pruik. En ze wil nooit meer anders! “Ik houd ervan!”, aldus de Temptation van Ruud.

Bekijk het resultaat van Kel haar metamorfose hier

Lees meer over
Tv-programma