netflix & chill

Dit kun jij vanaf augustus bingen op Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Walt Disney Motion PicturesDit kun jij vanaf augustus bingen op Netflix
RTL

Een nieuwe maand is in aantocht, dus tijd voor een kersverse dosis films en series op Netflix! Een middagje bingen is niet écht weather appropriate, maar voor deze overheerlijke titels laten we maar al te graag de zon in de steek.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Better Call Saul (seizoen 4) – vanaf 7 augustus

Hij heeft een grote mond, is vervloekt met een geweten en heeft een zeer grote behoefte om succesvol te zijn in het leven. Maak kennis met de toekomstige Saul Goodman in alweer het vierde seizoen van de spin-off van de populaire hitserie Breaking Bad.

Cocaine Coast (seizoen 1) – vanaf 3 augustus

Netflix staat al bommetje vol met series over drugshandel, en vanaf 3 augustus komt er nóg een binge waardige serie online! Namelijk de Spaanse bloedstollende serie Fariña, internationaal gelanceerd als Cocaine Coast. Het verhaal? In de jaren 80 harkt een jonge visser in het Spaanse Galicië flink wat geld bij elkaar door Latijns-Amerikaanse leveranciers toegang te verschaffen tot Europa. Maar niet zonder gevaar...

Bekijk hier de zenuwslopende trailer. 

 Netflix staat open voor nieuw seizoen Master of None
Lees ook

Netflix staat open voor nieuw seizoen Master of None

Insatiable (seizoen 1) – vanaf 10 augustus

De serie zorgt nu al voor de nodige reacties. De één kan niet wachten om te gaan bingen, de ander ziet de nieuwe show liever helemaal niet op Netflix verschijnen. Hoe dan ook, we gaan de avonturen van de wraaklustige Patty meemaken vanaf 10 augustus! 

La Casa de las Flores (seizoen 1) – vanaf 10 augustus

In de duistere comedy probeert een rijke vrouw de schone schijn van haar familie op te houden nadat de minnares van haar man de vuile was buiten heeft gehangen. Handig om je Spaans een beetje op te frissen voor je vakantietripje!

Like Father – vanaf 3 augustus

Op een romantische huwelijksreis, maar dan met je vader! Auch, het zal je gebeuren… Toch overkomt het hoofdrolspeelster Kristen Bell in de spiksplinternieuwe Netflix-film Like Father.

Beauty and the Beast – vanaf 3 augustus

Disney werkt achter de schermen hard aan een eigen streamingdienst, daarom genieten we nog even éxtra hard van onze geliefde klassiekers zoals deze hartverwarmende film. De muziek, de kostuums, de vormgeving: alles is fantastisch. Be warned: je hebt gegarandeerd de rest van je week de vrolijke nummers in je hoofd!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Netflix