vandaag is rood

ZIEN: Temptation-Kelly toont haar ware aard

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram KellyZIEN: Temptation-Kelly toont haar ware aard
RTL

De begeerlijke Kel heeft de fotoboeken afgestoft en deelt op Instagram een aantal mierzoete kiekjes van vroeger. Inclusief rood haar!

"Ik dacht dat de hele wereld het lelijk vond"

© Instagram Kelly
© Instagram Kelly
© Instagram Kelly

Fans van het smaakvolle programma Temptation Island VIPS kunnen létterlijk niet om verleidster Kelly heen. Met haar flinke bilpartij is ze de ultieme temptation voor de heren in het zonnige Mexico. Toch heeft de wulpse dame ook haar onzekerheden. Zo verklapt ze in haar laatste vlog dat ze haar eigen rode lokken verstopt onder een pruik.

Met haar 100cc per bil weet Kelly de heren in het zonnige Mexico zo om haar vingers te winden. Toch was ze niet altijd zo zelfverzekerd. De dame in kwestie is namelijk vroeger ontzettend gepest met haar rode coupe.

De voluptueuze meid gaat aan de slag met verven, blonderen, extensions; alles probeert ze totdat ze uiteindelijk uitkomt bij een pruik. “Door het blonderen heb ik zo erg mijn eigen haar verpest dat ik daardoor pruiken draag om mijn eigen haar weer mooi terug te krijgen”, verklaart ze op Instagram. 

De realityster heeft dus best wel spijt van haar impulsieve actie en toont op social media, op veler verzoek, haar prachtige bos voordat ze aan het experimenten sloeg. "Omdat veel mensen er naar vroegen hier dan wat foto’s door de jaren heen met mijn eigen haar kleur voor ik het ging verpesten met blonderen”, plaatst ze samen met een aantal super zoete foto's.

In de post wil Kel nogmaals benadrukken dat het ruïneren van haar prachtige rode kleur een enorme vergissing was.  “Ik dacht dat de hele wereld het lelijk vond, wat natuurlijk onzin is”, aldus de dj.

Lees meer over
Tv-programma