In de lappenmand

Vakantie Temptation-Pommeline verandert in een hel

Door RTL Boulevard/Het laatste nieuws··Aangepast:
© ANPVakantie Temptation-Pommeline verandert in een hel
RTL

De vakantie van Pommeline leek bijna perfect te zijn. Het ritje naar de luchthaven gooide alleen roet in het eten...

"Toen we uit het vliegtuig kwamen, kon ik niet meer op mijn voet steunen"

© Instagram Pommeline

De blondine was samen met haar liefje op vakantie in het zonnige Griekenland, waar ze naar de trouwerij van Fabrizio’s broer gingen. De twee hebben ontzettend genoten en de tijd van hun leven gehad. Maar aan al het moois komt helaas een eind, zo ook aan hun vakantie.

Het ritje met de taxi naar de luchthaven zorgde voor een grote domper. Zodra de knappie uitstapte ging het mis. “Fabrizio en ik wilden de taxi nemen naar de luchthaven, maar toen ik wilde instappen, stapte ik tussen de stoep en de wagen”, zegt Pommeline tegen Het Laatse Nieuws. Dit zorgde voor een dikke enkel en een omgeslagen voet. 

Het leek eerst nog mee te vallen, maar de pijn nam toe: “Op het vliegtuig ging het nog, maar toen we uit het vliegtuig kwamen, kon ik niet meer op mijn voet steunen.” Zodra ze voet aan land zette in België zijn ze meteen naar het ziekenhuis gegaan waar ze werd voorzien van gips.

Gelukkig heeft ze liefje Fabrizio die de komende tijd goed voor haar zal gaan zorgen. "Ik moet nu een week in het gips blijven en daarna nemen de dokters nog een kijkje. Op zich is het geen drama, maar zo’n gipsverband om mijn been is in deze temperaturen geen pretje. Gelukkig springt Fabrizio voor me in de bres”

Lees meer over
PommelineFabrizio