er was eens...

Makers The Vampire Diaries zijn terug met spannende serie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube CBSMakers The Vampire Diaries zijn terug met spannende serie
RTL

De briljante schrijvers van onder andere The Vampire Diaries zijn terug met een bloedstollende nieuwe televisiehit: Tell Me A Story. Alleen al de zinderende trailer doet ons al snakken naar meer!

Waarschijnlijk doet de naam Kevin Williamson niet zo snel een belletje rinkelen, maar daar komt snel verandering in! De getalenteerde scenarioschrijver in kwestie is namelijk het brein achter de MTV versie van Scream, maar hij was ook betrokken bij populaire shows zoals Dawson’s Creek, The Following en The Vampire Diaries. En aan dit indrukwekkende lijstje kan nu ook Tell Me A Story worden toegevoegd.

QUIZ: uit welke series komen deze personages?
Lees ook

QUIZ: uit welke series komen deze personages?

In de verse serie worden klassieke sprookjes omgebogen tot een hedendaags verhaal dat zich afspeelt in het altijd bruisende New York. Denk dus Once Upon a Time meets Grimm. Toch is er volgens de makers eigenlijk geen enkele serie om het mee te vergelijken. “De serie is heel realistisch en er is niets op televisie dat er ook maar een beetje op lijkt, in de verste verte niet”, aldus de bedenker van de reeks.

In de eerste afleveringen worden onder meer de verhalen van Roodkapje, De Drie Biggetjes, Hansje en Grietje en Jaap en de Bonenstaa in een nieuw jasje gestoken. De bekende sprookjes krijgen een duister tintje vol met liefde, verlies, hebzucht, wraak en moord. Spannend!

Bekijk hier de trailer.

Ook niet onbelangrijk, er doen een aantal bekende (en lekkere!) koppies mee in de show. Zo spotten we in de trailer onder andere Dania Ramirez en Paul Wesley, bekend uit The Vampire Diaries en The Originals. Maar ook SATC-actrice Kim Cartall heeft een rolletje weten te bemachtigen in de nieuwe reeks.

Tell Me A Story gaat op 31 oktober van start in Amerika. Het is nog niet bekend wanneer de serie in Nederland te bingen is.

Lees meer over
CBS