not amused

Gordon haalt uit naar Gouden Televizier-Ring Gala

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLGordon haalt uit naar Gouden Televizier-Ring Gala
RTL

Gordons tv-programma Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie? is niet genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. En dat pikt Gordon niet. Hij uit zijn onvrede nu op Instagram.

"Weg met dat gezapige zooitje suffe AVRO ambtenaren"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"En zo gaf de redactie van avro televizier het definitieve bewijs van onvermogen af voor de toch al oubollige publieksprijs de televizierring", opent Gordon zijn post mee. "Gordon gaat trouwen was toch echt het meest spraakmakende en bijna meest bekeken programma van het afgelopen jaar? En dan niet eens bij de laatste 25? Ik vind het knap."

Gordon laat weten dat 'ie snapt dat het publiek niet op het programma heeft gestemd, maar dat zijn spraakmakende programma niet bij de laatste 25 genomineerden zit begrijpt hij niet. 

Beau van Erven Dorens maakt kans op Gouden Televizier-Ring
Lees ook

Beau van Erven Dorens maakt kans op Gouden Televizier-Ring

De presentator snapt niet dat een programma met zo'n belangrijke boodschap niet genomineerd is. "Mijn programma heeft ervoor gezorgd dat het mogelijk was om met je gezin naar twee zoenende mannen op tv te kijken en dat die homoacceptatie ineens een gezicht kreeg." 

Zijn enige troost nu? "Ik hou me vast aan al die honderduizenden mensen die wel hebben gezien dat het echt was en eerlijk!"

Wie de Ring nu gaat krijgen? Als het aan Gordon ligt De Luizenmoeder. "gefeliciteerd Luizenmoeder! En succes aan al mijn andere hardwerkende collega’s die hem net zo zeer verdienen als ik!"

Benieuwd naar de hele sneer van Gordon naar de AVROTROS? Je leest 'm in zijn Instagram-post hieronder. Benieuwd naar alle genomineerden? Die check je hier.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Televizier laat naar aanleiding van Gordon zijn kritiek het volgende aan RTL Boulevard weten: "Normaal gesproken geven wij geen uitleg bij onze keuze van de wildcards, maar we vinden het jammer om te lezen dat Gordon zo teleurgesteld is over onze keuze. Helaas was Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie? niet populair bij onze stemmers en waren wij als redactie ook teleurgesteld over het slot van de serie."

Lees meer over
Gordon