Say whut?

Temptation-Fabiola reageert op verloving Niels en Rosanna

Door RTL Boulevard/Cosmopolitan··Aangepast:
© Instagram FabiolaTemptation-Fabiola reageert op verloving Niels en Rosanna
RTL

Vandaag moet menig Temptation Island VIPS-fan even twee keer met zijn ogen knipperen wanneer Rosanna en Niels hun verloving aankondigen via Instagram. Na heel wat gekibbel hebben de love birds elkaar weer helemaal gevonden en dat vindt Niels zijn ex-liefje Fabiola ronduit opmerkelijk...

"Leer van het verleden, leef in het heden en bereid je voor op de toekomst."

Fabiola reageert op Niels en Rosanna© Instagram Fabiola
Fabiola reageert op Niels en Rosanna

Via Instagram laat Fabiola weten helemaal klaar te zijn met Niels. "Temptation Island VIPS is eindelijk over zal Niels zeggen, haha. Wat een avontuur! Ik had het nooit willen missen. Ik heb leuke dingen meegemaakt, maar ook dingen geleerd. Dat je niet zomaar mensen kunt vertrouwen en eerst beter iemand moet leren kennen voordat je 'ja' zegt op iets."

Toch kijkt de knappe krullenbol niet met een naar gevoel terug op haar deelname aan de succesvolle Videoland-show. "Ik heb geen spijt van mijn deelname aan Temptation Island VIPS. Ik heb leuke mensen ontmoet een hart van goud. Leer van het verleden, leef in het heden en bereid je voor op de toekomst."

Lang treurt Fab overigens niet om de breuk met Niels. "Ik ben klaar voor het volgende hoofdstuk in mijn leven. Er komen mooie dingen aan", besluit de Temptation Island VIPS-verleidster.

Lees meer over
Tv-programma