daar komt de bruid

Fabrizio: 'Dat aanzoek kan er snel komen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram PommelineFabrizio: 'Dat aanzoek kan er snel komen'
RTL

Na zes maandjes samen is de relatie van Temptation-koppel Pommeline en Fabrizio nog altijd ijzersterk. Het verliefde stel ziet de toekomst dan ook erg rooskleurig in en zijn druk bezig met 'huisje boompje beestje’.

"Ik ga geen twee jaar wachten"

“Ik zeur al een tijdje aan het hoofd om te trouwen”, grapt de wulpse Pommeline tegen Het Laatste Nieuws. Het dolgelukkige koppel heeft het dan ook regelmatig over de aanstaande trouwplannen. “Ik ben heel impulsief”, bekent haar liefje Fabrizio in het interview. “Dus dat aanzoek kan er snel komen. Pommeline mag gerust zijn: ik ga geen twee jaar wachten.”

Het is dus nog even wachten totdat de Kleurplaat op zijn knieën gaat, maar hij weet precies wat hij wil. “Geef ons maar een sprookjeshuwelijk met een koets en paarden of een witte Lamborghini. Het mag best decadent zijn’, biecht de tattoo artist op.

WTF: Pommeline en Fabrizio delen eigen sextape
Lees ook

WTF: Pommeline en Fabrizio delen eigen sextape

Ook kinderen staan hoog op de planning. “Ik wil er graag twee, ja”, verklapt de blonde realityster . Zorgen hoe haar vlam als vader is heeft ze niet, ze weet zeker dat hij een goede vader is. “Hij is ook beschermend naar mij toe”, spreekt ze liefdevol over haar man.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
PommelineFabrizioTv-programma