Wilskracht

GTST's Q uit de kleren voor Everon Jackson Hooi

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGTST's Q uit de kleren voor Everon Jackson Hooi
RTL

Everon Jackson Hooi komt met een nieuw boxershort merk IAMTORO. Voor de campagne van het hippe merk ging de acteur op zoek naar bijzondere verhalen.

Het nieuwe merk draait voornamelijk om wilskracht, daarom zocht Everon mannen die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Niet zomaar de eerste de beste model dus, maar mensen die echt kracht uitstralen. 

Nieuwe GTST-beelden beloven veel spanning en sensatie
Lees ook

Nieuwe GTST-beelden beloven veel spanning en sensatie

Eén van deze stoere mannen is collega Max Willems, beter bekend als Q of Quintus in GTST. De 18-jarige jongen weet zeker wat wilskracht is. In zijn jonge leven heeft Max geleerd om met prestatiedruk om te gaan.

Hij vindt het onwijs belangrijk om je eigen pad te bewandelen. Everon is ontzettend blij met de aanwinst: "Max is door schade en schande wijs geworden, maar is er ijzersterk uitgekomen. Zijn verhaal is buitengewoon inspirerend."

© IAMTORO

Daarnaast koos de acteur ook voor Daniël, die op zijn veertiende Syrië ontvluchtte. Ook hij heeft een inspirerend verhaal te vertellen. De afgelopen jaren heeft hij kneiterhard gewerkt om zijn leven opnieuw op te bouwen, en dat is gelukt. Tweeënhalf jaar later is hij bezig om zijn studie af te ronden, doet hij aan vrijwilligerswerk en spreekt 'ie vlot Nederlands.

Op 2 september zal de lancering van IAMTORO plaatsvinden bij de Hangar in Amsterdam. Uiteraard zijn hier alle bijzondere mannen van de campagne aanwezig. 

Lees meer over
Everon Jackson HooiMax Willems