Gezin

Emile Ratelband wil nog een kind en zoekt draagmoeder op Twitter

Door RTL Nieuws··Aangepast:
Emile Ratelband wil nog een kind en zoekt draagmoeder op Twitter
RTL

De 68-jarige positiviteitsgoeroe Emile Ratelband wil nog een kind. Via Twitter doet hij een oproep voor een draagmoeder zodat hij voor de achtste keer vader kan worden.

Ratelband heeft al zeven kinderen uit drie verschillende relaties. Dat houdt hem niet tegen, om nog een keer vader te worden. Via Twitter doet hij nu een oproep aan potentiële draagmoeders zich bij hem te melden. "Stuur me je 06 om de details te bespreken'',  aldus Ratelband. 

Inspiratie

Hij blijkt geïnspireerd geraakt na een bezoek aan een stel dat net vader en moeder is geworden van een 'heel mooi jongetje'. Ratelband is sinds begin dit jaar weer vrijgezel. Hij woont in België en heeft zich tegenwoordig bekeerd tot het boeddhisme.

Tegen Dagblad van het Noorden heeft Ratelband gezegd dat hij plannen heeft om te verhuizen naar het Groningse Appingedam. "Het koopcontract is getekend, alleen de verhuizing moet nog even voorbereid worden". Hij vergelijkt de plaats met Venetië. "Het is er gewoon heel buiten-Nederlands. De atmosfeer, de zuivere lucht, de vriendelijke mensen en de rust; je waant je in het buitenland', somt hij op tegen RTV Noord.

Lees meer over
Emile Ratelband