the end

Radio-dj Domien en verloofde na elf jaar uit elkaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @domienRadio-dj Domien en verloofde na elf jaar uit elkaar
RTL

Radio-dj Domien Verschuuren laat weten dat zijn droomhuwelijk met Caroline van Zijl van de baan is. De twee waren sinds juli vorig jaar officieel verloofd.

"We zijn beiden toe aan een nieuw hoofdstuk"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Domien heeft afscheid genomen van 3FM
Lees ook

Domien heeft afscheid genomen van 3FM

Domien laat in een emotioneel Instagrambericht weten dat het uit is tussen hem en Caroline. "Na elf jaar liefjes te zijn geweest, hebben Caroline en ik besloten om uit elkaar te gaan. Helemaal kut en super verwarrend." De radio-dj vertelt dat de afgelopen weken heftig en verdrietig waren, maar tegelijkertijd intiem en fijn. Domien en Caroline kijken terug op een gelukkige tijd en hebben samen gesloten om met respect uit elkaar te gaan. "Er is geen ruzie, enkel liefde voor de elf jaar die we samen hebben gehad. We zijn beiden toe aan een nieuw hoofdstuk."

In juli vorig jaar kondigde Domien vol trots aan dat hij zijn lieve Caroline ten huwelijk had gevraagd. Dat deed hij in het prachtige en romantische Toscane. De twee waren al sinds 2007 bij elkaar, net na zijn start bij 3FM.

Begin dit jaar werd nog bekend dat Domien en Caroline hun trouwerij besloten uit te stellen. De reden? Hij zou nog geen geschikte locatie in zo'n korte tijd hebben kunnen vinden. Het koppel was van plan om een Toscaanse bruiloft in Utrecht te houden. 

Het is een roerige periode voor de radio-dj, want afgelopen vrijdag nog nam hij afscheid bij zijn vertrouwde radiozender 3FM. Na ruim tien jaar besloot Domien over te stappen naar concurrent Qmusic. Daar begint hij op maandag 1 oktober met de middagshow tussen 16.00 en 19.00 uur. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Domien Verschuuren