Grote onhulling

Liedje Ashlee Simpson gaat dus toch over Lindsay Lohan

Door RTL Boulevard/ANP··Aangepast:
Liedje Ashlee Simpson gaat dus toch over Lindsay Lohan
RTL

Nu het nummer dertien jaar oud is, heeft Ashlee Simpson eindelijk toegegeven dat Boyfriend over Lindsay Lohan gaat. Tot deze week hield ze altijd vol dat de persoon waar ze over zong in het liedje "niemand in het bijzonder" was.

Ashlee probeert in het nummer iemand ervan te overtuigen dat ze haar vriendje niet heeft gestolen. Toen het liedje uitkwam in 2005, kwam al snel de geruchtenstroom op gang dat ze zong over Lindsay en Wilmer Valderrama. In talkshow Watch What Happens Live speelde presentator Andy Cohen dinsdagavond een spelletje met de zangeres waarin ze een aantal vragen eerlijk moest beantwoorden. Toen hij begon over het nummer Boyfriend, gaf Ashlee uiteindelijk toe dat de verhalen destijds waar waren.

Lindsay Lohan wil serveersters ontslaan vanwege modemisser
Lees ook

Lindsay Lohan wil serveersters ontslaan vanwege modemisser

De zangeres was in de talkshow met haar echtgenoot Evan Ross om over hun nieuwe realityshow Ashlee+Evan te praten. Toen zij nog een beetje om het antwoord heen draaide, zei manlief al snel: "Dit weet ik, het is waar!". Ashlee liet weten dat het uiteindelijk allemaal goed afliep met haar, Lindsay en Wilmer: "Er is niets dan liefde tussen ons."

Lees meer over
Lindsay Lohan