daar komt de bruid

Wij zeggen ja tegen de bruidsvideo van Laura Ponticorvo

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Laura PonticorvoWij zeggen ja tegen de bruidsvideo van Laura Ponticorvo
RTL

Pak maar een lekkere kop thee en een flinke voorraad zakdoekjes, want de bruiloftvideo van Laura Ponticorvo en haar Ryan Rijger is hier! En de 30(!!!) minuten durende video is alles wat we gehoopt hadden, en meer.

"Het was de mooiste dag uit mijn leven en ik kan het nog steeds niet geloven"

Stiefzoon Laura Ponticorvo in Holland's Next Top Model
Lees ook

Stiefzoon Laura Ponticorvo in Holland's Next Top Model

"Het was de mooiste dag uit mijn leven en ik kan het nog steeds niet geloven. We did it!", schrijft de kersverse bruid onder de romantische beelden. "Het is een droom die is uitgekomen voor ons, alles was perfect! Het prachtige Italië, onze lieve familie en vrienden en alle mensen waar we mee hebben samengewerkt die ons zo goed geholpen hebben om ons sprookje te realiseren. Ik ben nog steeds sprakeloos en ik ben iedereen enorm dankbaar."

En hoewel de YouTube-tortelduifjes hun liefde bezegeld hebben en voor altijd aan elkaar verbonden zijn, moet de langverwachte huwelijksnacht nog even op zich wachten. Het bruidspaar maakte al wel een snel tripje naar het dromerige Venetië, maar RTL Boulevard weet dat het hier niet gaat om de echte honeymoon. Die vindt namelijk pas plaats in januari, dat verklapt de kersverse vrouw van Ryan afgelopen week aan RTL Boulevard.

Waar de reis heengaat is nog onbekend. "We zijn nog een beetje aan het puzzelen, maar het is ergens richting Amerika of Zuid-Amerika."

Lees meer over
Laura Ponticorvo