moeder maffia

Roxeanne Hazes is helemaal klaar met kritiek op moederschap

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @roxeannehazesRoxeanne Hazes is helemaal klaar met kritiek op moederschap
RTL

Roxeanne Hazes werd op Instagram bedolven onder een lading kritiek. De reden was een foto waarop ze met haar zoontje Fender in bad zat. De kersverse mama laat aan RTL Boulevard weten dat ze helemaal klaar is met alle galspuwers op Instagram.

"Ik vind het walgelijk dat mensen seksualiteit zien in een foto waar ik met mijn kindje op sta"

Roxeanne Hazes is sinds de geboorte van haar zoon Fender een supertrotse mama. Ze deelt natuurlijk de nodige kiekjes van haar kleine spruit op Instagram. "Ik vind het ontzettend leuk om een hoop te delen met mijn volgers", vertelt Rox, "natuurlijk zitten er dan een paar bij die het nodig vinden om hun gal te spuwen."

Roxeanne Hazes pakt alle haters terug
Lees ook

Roxeanne Hazes pakt alle haters terug

Roxeanne deelde vorige week een foto waarop ze samen met haar kleine knul in bad zat. Daarna kon ze op heel wat gal rekenen. Veel volgers vonden haar foto namelijk te sexy. "Ik vind het walgelijk dat mensen seksualiteit zien in een foto waar ik met mijn kindje op sta", vertelt Rox. "Mannen worden daar een soort helemaal wild van en zeggen daar dan iets van."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Roxeanne vindt het walgelijk. "De foto is niet seksueel en ik sta daar dan ook voor. Dan ben ik juist een provocerend type die er een schepje bovenop doet en er dan juist een borstvoedingsfoto erop zet." Een dag later plaatste Roxeanne inderdaad een foto waarop ze haar kleintje borstvoeding geeft.

Voor de mama van Fender is borstvoeding helemaal geen issue. "Ik gaf echt overal borstvoeding hoor. Ik had er echt maling aan." Volgens Rox is het totaal niet seksueel. "Ik voed mijn kindje en dat is het meest mooie en pure wat je als moeder kunt doen. Dat daar überhaupt nog een ding van gemaakt wordt..."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Een nieuwe borstvoedingsfoto hoeven de volgers van Roxeanne niet meer te verwachten. Rox is namelijk gestopt met borstvoeding geven. "Wat ik heel erg jammer vindt, maar het ging nou eenmaal niet meer."

Lees meer over
Roxeanne Hazes